STERDONER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SterDoner. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 21:09 Er zat geen saus in de kebab en weinig vlees.
17 mei 2024 om 15:23 Goede kwaliteit doner en krokante friet. Enige minpuntje voor mijn collega's was dat de Turksepizza Doner met saus enkel knoflook standaard had en geen sambal. Verder niks aan te merken.
5 mei 2024 om 19:02 Het eten was goed, bezorging duurde iets langer. helaas was het eten wat koud. De bezorger bood wel zijn excuus aan.
20 apr 2024 om 20:04 Kapsalon kip besteld, was heerlijk en ruim voldoende. Lekkere krokante patat.
17 apr 2024 om 13:46 Bezorgtijd slecht, Eten decent maar kleine porties
4 apr 2024 om 9:23 Beste kapsalon van Lelystad. Ver uit
25 mrt 2024 om 14:08 Ik heb nog nooit in mijn leven zo slecht gegeten! Ze voegden hete saus toe aan mijn bestelling, wat ik haat. Een ander ding is dat de friet verbrand (zwart) was. De positieve kant is de snelle levering, maar ik kan wel raden waarom
9 mrt 2024 om 21:55 Bestellingen kwam 15 min later aan dan beloofd, waardoor het niet erg warm was. Patat was lauw maar wel knapperig gebakken en de döner was goed van smaak alleen lauw. Dus een tip zorg dat het warm wordt geleverd desnoods in een termotas
8 mrt 2024 om 19:15 Broodje Döner was erg lekker en heel veel patat (lekker doorgebakken)
29 feb 2024 om 20:38 Levering netjes op tijd, vriendelijke bezorger. Lekkere kapsalon , voor large portie vrij weinig. Knoflooksaus smaakt echt niet naar knoflook . Deze moet je ook extra bestellen, zit geen saus of sambal op de kapsalon.
25 feb 2024 om 21:39 Broodje kip doner was het lekkerste van de hele bestelling; vol sla en jalapenos, gaan we zeker vaker bestellen!
21 feb 2024 om 10:51 Was helemaal top