STERDONER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SterDoner. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 20:04 Kapsalon kip besteld, was heerlijk en ruim voldoende. Lekkere krokante patat.
17 apr 2024 om 13:46 Bezorgtijd slecht, Eten decent maar kleine porties
4 apr 2024 om 9:23 Beste kapsalon van Lelystad. Ver uit
25 mrt 2024 om 14:08 Ik heb nog nooit in mijn leven zo slecht gegeten! Ze voegden hete saus toe aan mijn bestelling, wat ik haat. Een ander ding is dat de friet verbrand (zwart) was. De positieve kant is de snelle levering, maar ik kan wel raden waarom
9 mrt 2024 om 21:55 Bestellingen kwam 15 min later aan dan beloofd, waardoor het niet erg warm was. Patat was lauw maar wel knapperig gebakken en de döner was goed van smaak alleen lauw. Dus een tip zorg dat het warm wordt geleverd desnoods in een termotas
8 mrt 2024 om 19:15 Broodje Döner was erg lekker en heel veel patat (lekker doorgebakken)
29 feb 2024 om 20:38 Levering netjes op tijd, vriendelijke bezorger. Lekkere kapsalon , voor large portie vrij weinig. Knoflooksaus smaakt echt niet naar knoflook . Deze moet je ook extra bestellen, zit geen saus of sambal op de kapsalon.
25 feb 2024 om 21:39 Broodje kip doner was het lekkerste van de hele bestelling; vol sla en jalapenos, gaan we zeker vaker bestellen!
21 feb 2024 om 10:51 Was helemaal top
17 feb 2024 om 10:47 Kapsalon was matig, het vlees was erg doorbakken en dus een beetje droog en had daarbij wat meer saus verwacht. Verder vriendelijke bezorging en was het wel smakelijk verder
17 feb 2024 om 0:04 Altijd top eten en top service! Snel en het komt warm aan
12 feb 2024 om 13:05 Goede kapsalon en wrap. Er is geen optie voor sauzen of deze mild, pittig of gemengd moeten zijn.